Mijn naam is Penny Meijer, ik ben geboren in Kopenhagen. In 1976 ben ik verhuisd naar Nederland omdat mijn vriend hier woonde en werkte. Mijn vriend is nu al 39 jaar mijn echtgenoot. We hebben 2 volwassen kinderen.

In 1989 verhuisden we van Hoek van Holland naar Lelystad. Al snel werd ik lid van de toen pas opgerichte stichting Espirit. (Centrum voor Geestelijke Bewustwording en Esoterie.) Hier heb ik de "paranormale gaven" ontwikkeld die ik, achteraf gezien, al vanaf mijn kindertijd heb gehad. Door omstandigheden had ik die gaven weggestopt.

Bij Espirit heb ik vele jaren met plezier les gegeven aan de cursisten in de ontwikkelingsgroepen.

Nu geef ik, mede door de grote vraag, les aan huis met een cursus IntuÔtieve Ontwikkeling, Channeling, IntuÔtief schilderen, Wastekenen en meer. Eens per maand komt een groep samen voor een Lichtkring.

Mijn voorkeur gaat uit naar waarnemingen m.b.v. Tarotkaarten, omdat dit, met de hulp van mijn gidsen, direct en helder werkt. Als het mag en het nodig is voor een cliŽnt, dan komen er tijdens een consult overleden familieleden, vrienden of dieren door. Maar afdwingen kun je dat niet. Bij een cliŽnt zie ik vaak ťťn of meer Gidsen.

Tijdens een consult komen de volgende zaken aan de orde:
* Zaken van belang in dit leven.
* Eventuele Spirituele talenten.
* Overleden familieleden en/of vrienden.
* De Spirituele Gids.
* Eťn of meer vorige levens.

Bij (huis)groepen die zijn geÔnteresseerd in het paranormale, geef ik workshops, bijv. tarot, zandlezen, (bloemen)psychometrie en channeling.
Helderziend- en heldervoelendheid in het algemeen.
Ook ben ik beschikbaar om in kleine kring helderziende waarnemingen te doen.